26 Ağustos 2013 Pazartesi


Fenerbahçe tur için Arsenal karşısına çıkıyor. Şampiyonlar Ligi play off turu maçının ilk karşılaşmasında Fenerbahçe Arsenal'e kendi evinde 3-0 boyun eğmişti. Fenerbahçe Arsenal rövanş maçı saat kaç hangi kanalda tüm ayrıntılar E-ligtvizle'de...


Fenerbahçe Arsenal rövanş maçı hangi kanalda saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Play off turu mücadelesinde Arsenal'le karşılaşacak olan Fenerbahçe ve maçla ilgili tüm ayrıntılar e-ligtvizle'de.


Fenerbahçe Arsenal maçının heyecanı ve atmosferi canlı anlatımla yine bugun.com.tr'de...

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında, Fenerbahçe ile İngiltere temsilcisi Arsenalarasında 27 Ağustos Salı günü oynanacak maçın hakemleri açıklandı.



Londra'daki Arsenal Stadı'nda saat (TSİ) 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco Carballo yönetecek. Carballo'nun yardımcılıklarını Roberto Alonso Fernandez ve Juan Carlos Yuste Jiménez yapacak. Javier Aguilar Rodriguez'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Carlos Clos Gomez ve Carlos Del Cerro Grande.



Fenerbahçe Arsenal maçı şifresiz olarak Star TV ekranlarından yayınlanacak.



Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında dün ağırladığı Eskişehirspor'u Dirk Kuyt'ın attığı tek golle 1 - 0 yenerek 3 puanın alan Fenerbahçe'de Arsenal maçının hazırlıkları tam gaz sürdü. UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Arsenal'le karşılaşacak sarı - lacivertli ekibin tek hedefi Arsenal'i evinde devirmek ve tairh yazmak!



Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Eskişehirspor maçında görev alan oyuncular, rejenerasyon çalışması, diğer oyuncular ise salonda kuvvet çalışması yaptı. Dar alanda hücum ve defans organizasyonlarının ardından antrenmanı şut çalışması ile tamamladı. Kaleciler de takımdan ayrı, kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde çalıştı. Eskişehirspor maçının son dakikalarına doğru oyundan çıkan ve sağ üst adelesinde zorlama olan Gökhan Gönül, sol dizinde ağrıları bulunan Joseph Yobo, sol arka adelesinde sertleşme olan Hasan Ali Kaldırım ile sol üst adelesinde sertleşme bulunan Michal Kadlec, tedbir amaçlı takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.



Sağ üst arka adelesi zarında kısmi yırtık ve kanama tespit edilen Emre Belözoğlu ile dizinde ağrıları bulunan Mehmet Topal’ın tedavisine devam edilirken, Mehmet Topal takımdan ayrı da çalışmalarını sürdürdü.



SARI - LACİVERTLİLER, LONDRA YOLCUSU



27 Ağustos Salı saat 21.45'te Arsenal'le karşılaşacak Fenerbahçe, bu maç için yarın Londra'ya gidecek. Sarı - lacivertliler, yarın saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Londra'ya hareket edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder